3-daagse training “Succesvol zijn wie je bent”

Een intensieve 3-daagse training inclusief overnachting op een bijzondere locatie in een prachtige omgeving. Weg van alle drukte en afleiding. Weg van al die mensen die allemaal iets van je willen. Nu is het tijd voor JOU. Een plek waar je tot rust komt om te werken aan jezelf; je persoonlijke groei en zichtbaarheid.

In een groep van maximaal zes cursisten werk je aan jezelf en zorgt de groepsdynamiek voor interactie, reflectie, ontspanning en gezelligheid. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, nietwaar?

Tijdens de training kom je er al snel achter dat je je in een veilige setting bevindt en je kunt zijn wie je werkelijk bent. Geen rollenspellen, geen maskers, geen schild. Gewoon jij zoals je bent. Je ontdekt hoe bevrijdend het is om te zijn wie jij echt bent.

Je krijgt aan de hand van jouw persoonlijk RR Compass inzicht in je kwaliteiten, ontwikkelpunten en manier van denken en handelen. Met dit zelfinzicht leer je bewust te zijn van jou denken en handelen en zo te sturen op het gewenste resultaat. Dat is “zelfleiderschap”. Hier gaan wij in op de werking van het brein en de invloed die jij daarop hebt. Na deze drie dagen ben je er klaar voor om je visie, missie, passie helder te formuleren én effectief te presenteren. Je kiest er bewust voor om niet langer je mond te houden en gaat bewust om met jouw belemmerende overtuigingen. Je bent in staat bewust en zonder schuldgevoel (voor jezelf) te kiezen.

Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent en succesvol te zijn wie je bent? Wil je jouw visie delen en echt serieus genomen worden? Wil je vol zelfvertrouwen zichtbaar zijn op een manier die bij jou past?

Dan is deze training jou op het lijf geschreven.

Ben je nog steeds aan het lezen? Geweldig! Durf jij het aan om samen met mij jezelf naar een hoger niveau te tillen? Kies jij ervoor om jezelf te laten zien? Geef je dan op voor deze bijzondere training. Je bent het waard!

Data en Investering

Bij aanmelding betaal je nog niets. Je hebt de mogelijkheid de investering in maximaal vier termijnen te betalen. Dit kun je bij jouw inschrijving aangeven. De betalingstermijn mag de duur van de opleiding niet overschrijden.

De investering is inclusief de RR Compass-test, de digitale rapportage én 1 op 1 bespreking t.w.v. € 427.

Start:
Dinsdag 26 september – 9.30

Eind:
Donderdag 28 september – 16.00

Locatie:
Landgoed Oud Zandbergen
Amersfoortseweg 18
3712 BC Huis ter Heide

http://www.landgoedoudzandbergen.nl/

Investering:
1.500 euro

Inclusief:

  • Persoonlijk talenten kompas
  • 1 op 1 analyse en uitleg van jouw kompas
  • Lesmateriaal
  • 2 x overnachting
  • Ontbijt, lunch, diner
  • Versnaperingen tussendoor
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Certificaat

Bedragen zijn inclusief btw.