Meer leads, impact én een hogere conversie realiseren?

Dat wil toch elke ondernemer? 

Het maakt niet uit welk beroep je uitoefent, storytelling is een zeer krachtig middel om meer succes te realiseren. En ik gun je alle succes. In mijn ebook deel ik 3 simpele stappen waarmee je in no time een helder, pakkend en onderscheidend verhaal in elkaar zet waarmee je de luisteraar zal boeien en raken. Zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?

Vraag hieronder jouw e-book aan!

In 3 stappen een verhaal met impact!

Voor betere leads en meer klanten.

“Mensen inspireren, motiveren en helpen hun beste versie te worden. Dat is mijn passie!”

Mijn naam is Monique Dekker, Nederlandse van Surinaamse afkomst. Moeder en echtgenote. Internationaal spreker, coach en trainer. Na ruim 20 jaar carrière als leidinggevende in verschillende financiële functies, veranderde mijn wereld in één klap. Op 13 november 2012, drie weken nadat ik mijn moeder had begraven, werd ik ‘s ochtends halfzijdig verlamd wakker. Een paar uur later was de diagnose: een hersenbloeding. Mijn carrière was voorbij en ook mijn oude leven zoals ik het kende. Tijdens mijn revalidatie van anderhalf jaar realiseerde ik mij wat echt belangrijk is in het leven, en dat is niet de mening van anderen.