ervaringen

Wat zeggen anderen over mij?


Bedankt voor de inspiratie!

Gisteren heb ik bij Monique met veel plezier de Masterclass Presenteren met Passie gevolgd. Het was een goed verzorgde dag en met jouw betrokkenheid en begeleiding kon ieder in een fijne sfeer zijn eigen verhaal maken en delen. Bedankt voor de inspiratie!

De vinger op de juiste plek

Kortgeleden heb ik Monique leren kennen en in een 1 op 1 gesprek ervaren dat ze op een krachtige en directe manier, de vinger op de juiste plek kan leggen. De indruk die Monique bij mij achtergelaten heeft is die van een betrouwbaar persoon, die heel snel en heel persoonlijk helpt om inzicht te krijgen in een vastgelopen denkpatroon. Ik beveel Monique dan ook zeker aan als sparringpartner of begeleider in het maken van de juiste keuze, hoe jezelf te presenteren en hierdoor zelfverzekerder te zijn.

profile-pic
Hanna Koedam-Esajas
Eventplanner bij Hanna Events

Betrouwbare, gedegen pretentatietrainer

Monique is een betrouwbare, gedegen pretentatietrainer die mij heeft geholpen om de spanning voor mijn presentaties te verminderen en mijn emoties om te zetten in mijn persoonlijke kracht.

Top verzorgd!

Vandaag een super leerzame trainingsdag gehad ‘Masterclass Presenteren’. Thanks voor je handvatten, feedback en vooral persoonlijke benadering Monique Dekker! Top verzorgd!

profile-pic
Winette McClary-Pengel

Ontzettend dankbaar voor deze ervaring

Monique Dekker is niet alleen een pracht vrouw van buiten maar ook van binnen. Haar warme persoonlijkheid voel en ervaar je tijdens haar training. Ik heb de VIP masterclass mogen bijwonen en ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring.Ze stelt de juiste vragen, zet je aan het denken en doordat je dit groepsverband doet ontstaat er een krachtig inspirerend dynamiek waar iedereen aan het einde van de dag naar huis gaat met een enorme dosis zelfvertrouwen. ❤️ Monique, je bent een fenomenale vrouw !

profile-pic
Cilla Rich

Je moet haar echt zelf meemaken!

Wow!!! 'k Heb net een Master Class van Monique Dekker meegemaakt 'Spreken vanuit je eigenheid'. Wat een verhaal en wat een presentatie. Bewust spreken, bewust aanwezig zijn ... dat heeft zij zo simpel en helder neergezet!!! .... Dat is voor mij dus de volgende stap in het groeiproces van succes .... Je moet haar echt zelf meemaken! Dank je wel Monique! |

profile-pic
Denise Sumter

Monique straalt rust en vertrouwen uit, zelfs door het scherm heen

Al jaren ben ik zoekende naar hoe ik kort en krachtig kan vertellen wat ik doe en voor wie. Ik had in mijn hoofd vrij helder wat mijn doelgroep was maar kon de vertaling maar niet maken. Monique heeft mij (in een recordtijd) geholpen om tot de kern te komen en te verwoorden wat ik al jaren wel voelde maar niet kon benoemen. Eindelijk heb ik een krachtige pitch die bij mij past en die ik vanuit mijn hart kan uitspreken. Monique straalt rust en vertrouwen uit en zelfs door het scherm heen brengt ze dat ook over waardoor het voor mij makkelijk werd om mijn gedachten op een rij te zetten en met een paar briljante voorzetten van Monique hebben we samen iets magisch gecreëerd. Monique : ontzettend bedankt voor jou hulp!

profile-pic
Natasja Goossen
Financieel Businesscoach

Ze leert je terug te keren naar je bron

Deelnemen aan 'Ondernemers met een bijzonder verhaal' mondde voor mij uit als een waar helingsproces.Na 30 jaar 'en public' kunnen uiten wat het grootste verlies met mij en mijn leven heeft gedaan, had ik nooit voor ogen gehad.Dankzij de professionaliteit van Monique, door middel van het aanbrengen van structuur, werd het werkelijkheid. Ze leert je terug te keren naar je bron en naar binnen te kijken. Op de dag van het event realiseerde ik mij dat je bijzondere verhaal de ziel is van je onderneming.Dank je wel Monique voor je hartverwarmende begeleiding in deze.

profile-pic
Mercedes Arnau

Heel Prettig

Monique zorgt voor een veilige ruimte, zodat je durft te spreken en dat is heel prettig.

profile-pic
Siti Muntanah

Oprechtheid, vertrouwen maar ook professionaliteit

Lieve Monique, bedankt voor de geweldige training. Wat je geeft is werkelijk wat je ook uitstraalt warmte, oprechtheid, vertrouwen maar ook professionaliteit.

profile-pic
Charis Kuwas

Inspirerende vrouw

Monique, Je bent een inspirerende vrouw en iedereen die of voor zichzelf werkt en/of presenteert gun ik een workshop van jou! Blijf je zeker volgen.