Brunch & Brains

Interactieve masterclasses over onze unieke breinnetwerken en de impact hiervan op onze doelen en dromen. Herkenbare en wisselende thema's. Heerlijke brunch.

Eerstvolgende Brunch & Brains


Datum: medio mei

Tijd: ..

Locatie: De Tuinkamer - Rietvoornlaan 5,  Avenhorn

Thema: Volgt nog

Welke doelen heb jij voor 2024 en welke acties ga je ondernemen? Maar een nog belangrijkere vraag is: welke denk- en gedragspatronen heb jij nodig om in actie te komen? En hoe ga je om met de emoties en afleidingen die ongetwijfeld op je pad zullen komen? Wanneer je brein weer in een stand van zelfsabotage schiet, hoe kun je dat herkennen en hoe kun jij dan de leiding terugnemen?

Herken jij deze vragen, en wil jij serieus aan de slag met je belemmerende patronen en overtuigingen? Wil je echt in actie komen en kun je daar wel wat handvatten bij gebruiken?

Meld je dan aan voor deze supermooie masterclass in intieme setting met maximaal 6 – 8  deelnemers waarin ik al deze vragen, en jouw vragen, bespreek.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een duidelijk stappenplan en bijbehorende acties. Je hebt dan inzicht in hoe je je meest belemmerende patronen kunt ombuigen om succesvol jouw doelen voor 2024  te realiseren. 

Ben jij er klaar voor? Kom dan nu in actie en meld je hier aan voor deelname, dan zien wij elkaar op 21 januari!  


Jij bent uniek, jouw breinnetwerk ook!

Iedereen heeft een eigen unieke breinnetwerk.  Net zoals je vingerafdruk. Hoewel het brein bij ieder gezond brein op dezelfde manier werkt, kan de daadwerkelijke uitvoering per persoon verschillend zijn. Dit komt door ons breinnetwerk. Jouw netwerk is gevormd en beïnvloed door diverse factoren zoals je ervaringen, (culturele of religieuze) achtergrond, opvoeding en omgeving, om er maar een paar op te noemen.

Tijdens de masterclasses staan we steeds stil bij één thema. De benadering is altijd vanuit de werking van het onbewuste brein (gedachten en emoties) in combinatie met ons gevoel die leiden tot (onbewust) gedrag. 


  • Voel en weet je dat je nog zoveel in je hebt, maar komt het er om wat voor reden nog niet (helemaal) uit? 
  • Weet je ongeveer wat je tegenhoudt maar heb je geen idee hoe je het anders kan aanpakken?
  • Hebben voornemens en de adviezen om het 'gewoon te gaan doen' tot nu toe niet de gewenste resultaten opgeleverd?
  • Hoe jij nu in het leven staat en de keuzes die je maakt zijn het gevolg van jouw huidige breinnetwerk.
  • 85 - 95% van alles wat je denkt en doet is onbewust. Hierdoor is het niet zo simpel om je eigen ingesleten patronen te herkennen.  
  • Wil je dat er iets verandert, bouw dan een nieuw breinnetwerk, één baan tegelijk. Je zult versteld staan van de nieuwe resultaten.