Brunch & Brains

Interactieve masterclasses over onze unieke breinnetwerken en de impact hiervan op onze doelen en dromen. Herkenbare en wisselende thema's. Heerlijke brunch.

Eerstvolgende Brunch & Brains


Datum: Zondag 2 juli

Tijd: 12.00 - 16.00 uur

Locatie: De Tuinkamer, Rietvoornlaan 5 in Avenhorn

Thema: Ontketen je brein om succesvol jezelf te zijn

Jij bent uniek, jouw breinnetwerk ook!

Iedereen heeft een eigen unieke breinnetwerk.  Net zoals je vingerafdruk. Hoewel het brein bij ieder gezond brein op dezelfde manier werkt, kan de daadwerkelijke uitvoering per persoon verschillend zijn. Dit komt door ons breinnetwerk. Jouw netwerk is gevormd en beïnvloed door diverse factoren zoals je ervaringen, (culturele of religieuze) achtergrond, opvoeding en omgeving, om er maar een paar op te noemen.

Tijdens de masterclasses staan we steeds stil bij één thema. De benadering is altijd vanuit de werking van het onbewuste brein (gedachten en emoties) in combinatie met ons gevoel die leiden tot (onbewust) gedrag. 


  • Voel en weet je dat je nog zoveel in je hebt, maar komt het er om wat voor reden nog niet (helemaal) uit? 
  • Weet je ongeveer wat je tegenhoudt maar heb je geen idee hoe je het anders kan aanpakken?
  • Hebben voornemens en de adviezen om het 'gewoon te gaan doen' tot nu toe niet de gewenste resultaten opgeleverd?
  • Hoe jij nu in het leven staat en de keuzes die je maakt zijn het gevolg van jouw huidige breinnetwerk.
  • 85 - 95% van alles wat je denkt en doet is onbewust. Hierdoor is het niet zo simpel om je eigen ingesleten patronen te herkennen.  
  • Wil je dat er iets verandert, bouw dan een nieuw breinnetwerk, één baan tegelijk. Je zult versteld staan van de nieuwe resultaten.