THIS IS ME BUSINESS GALA

Thema: Taking Action

Voor de ondernemer en professional die klaar is om NU in ACTIE te komen!

Dresscode:

Black, Gold & Glamorous

Het THIS IS ME Business Gala is hét event waar je niet ‘gewoon’ hoeft te doen en je je niet ‘klein’ hoeft te houden. Bij ons mag je zoveel of zo weinig schitteren als je zelf wilt. Het allerbelangrijkste is dat je mag zijn wie je bent. Neem je plek in, ga staan en zeg met zelfvertrouwen: “This is me!” 

De dresscode is een wens, geen verplichting. Kom zoals jij je glamorous voelt. Als je maar in ACTIE komt!

Donderdag 7 december 

18.00 - 22.00 uur (inloop 17.00 uur)

Locatie: La Mére Anne, Dorpsweg 110, Oudendijk

3-gangen diner inclusief drankjes 

Een avond vol inspiratie en entertainment 

Gelegenheid tot netwerken

Waarom wil jij erbij zijn? 

Je bent al goed op weg met je ambities en hebt veel tijd en energie gestoken in je persoonlijke ontwikkeling.  Nu sta je op het punt om die volgende stap te zetten. Je weet wat je wilt, en je bent klaar om in ACTIE te komen. Laat je dan inspireren door succesverhalen en ervaringen van anderen.

Misschien betrap je jezelf erop dat je zaken uitstelt, zelf wanneer je weet dat je in actie moet komen om datgene te bereiken waar je zo naar verlangt. Toch is er iets dat je tegenhoudt, bewust of onbewust en je begrijpen niet altijd waarom. Dus hoe kun je stoppen met uitstellen, stoppen met zelf sabotage, en stoppen met die innerlijke stem die je tegenhoudt? Hoe kun je eindelijk de actie ondernemen die nodig is om je doelen en dromen te realiseren?

Op deze avond bieden we je waardevolle inzichten en praktische tools om grip te krijgen op je brein, je gedachten en je gedrag. Andere ondernemers en professionals delen met je wat het hun heeft gebracht om uit hun comfortzone te stappen en in actie te komen. Het is tijd om die dromen en doelen te realiseren waarvan je weet dat ze binnen handbereik zijn.

Ben jij benieuwd waar er nog ruimte is om meer grip op je brein te krijgen en hoe je die ruimte kunt innemen?

Dan is het This Is Me Business Gala op 7 december de plek waar je wilt zijn. 

Samen gaan we ontdekken hoe je in 2024 jouw doelen kunt halen, door je onbewuste blokkades op te heffen en in ACTIE te komen.

Zet jij nu de eerste stap door in actie te komen? Claim dan snel jouw plek door op onderstaande link te klikken. Ik kijk ernaar uit je daar te ontmoeten en ons verhaal voort te zetten.

Aan het eind van de avond ga je naar huis met nieuwe inzichten én tools om jouw brein beter te begrijpen waardoor je veel sneller in actie komt.