GRATIS 3-daagse CHALLENGE 
21 – 23 juni | 09.00 – 10.00 uur.

Take the Stage!


Deze challenge is alleen voor jou als je klaar bent om volledig jouw (online en/of offline) podium te pakken en jouw bedrijf krachtig en authentiek zichtbaar te maken.

Voel je aan alles dat je klaar bent om volledig te gaan staan voor wie je bent en jouw missie vol vertrouwen te delen?


Maar mis jij een duidelijk en krachtig verhaal waarmee je mensen boeit en raakt? Zodat ze niet kunnen wachten om meer over je te weten en met je samen te werken? Meld je dan aan.

Misschien vind je het nog eng of spannend. Maar je voelt aan alles dat je klaar bent voor de next level.

Dat het tijd is om letterlijk en figuurlijk je podium te pakken. Je hebt alleen even iemand nodig die je een zetje geeft, die je over de laatste drempel(s) heen helpt. Iemand die in staat is de waarde uit jouw verhaal naar boven te halen en je helpt het krachtig te formuleren. Iemand die je helpt in die waarde te geloven, die je laat zien dat jouw verhaal er wel degelijk toe doet. Iemand die je helpt dat verhaal zo krachtig neer te zetten dat je anderen raakt zodat zij nog maar één ding willen: met jou werken.

Is dit (deels) jouw verhaal en ben je klaar voor een next level als persoon en ondernemer? Dan is deze challenge echt voor jou!

P.S. Deze challenge is niet voor jou als je: niet effectief zichtbaar wil zijn, jezelf klein wil houden, en als je nog lekker van de veiligheid van jouw comfortzone wil blijven genieten.

Wacht jij nog steeds op het perfecte moment om jouw plek echt volledig in te nemen? Ga je eerst maar meer leren over salesfunnels en nog meer strategieën bedenken? Neem vooral de tijd! Weet wel dat als jouw verhaal niet duidelijk, krachtig en oprecht is, er geen verbinding tot stand komt en je met de beste sales script nog steeds veel kansen én klanten zal (blijven) mislopen. Ben je dat zat en ben er klaar voor om hier verandering in te brengen? Meld je dan aan hieronder aan voor de gratis 3-daagse challenge Take the Stage! en ga staan voor wat je waard bent.

mijn naam is

Monique Dekker

 Nederlandse van Surinaamse afkomst. Moeder en echtgenote. Coach, trainer en gedragstherapeut. Internationaal spreker en auteur van Challenge the leader within.  Ik heb een passie voor hoge hakken en ben gefascineerd door menselijk gedrag. Na een corporate leidinggevende carrière van 20 jaar, kreeg ik een hersenbloeding en moest het roer om. Ik startte mijn eigen bedrijf om mijn kennis te delen. Als coach help ik jou om jouw verhaal te vinden en te delen met de wereld zodat je zelfleiderschap en je business kunnen groeien.