Taking Charge

Ontdek onze intensieve breintraining voor persoonlijk leiderschap, gebaseerd op diepgaande inzichten in de werking van het brein en gedragspatronen. Deze training gaat over het vergroten van bewustzijn, het maken van bewuste keuzes en het realiseren van jouw beste versie. Als jij op zoek bent naar een authentieke en duurzame aanpak met blijvende impact, dan is deze training precies wat je zoekt. Wij geloven niet in snelle oplossingen; wij geloven in echte transformatie.

Jij bent uniek. Jouw breinnetwerk ook!

Iedereen heeft een eigen breinnetwerk.  Net zoals je vingerafdruk. Hoewel het brein bij ieder gezond brein op dezelfde manier werkt, kan de daadwerkelijke uitvoering per persoon verschillend zijn. Dit komt door ons breinnetwerk. Jouw netwerk is gevormd en beïnvloed door diverse factoren zoals je ervaringen, (culturele of religieuze) achtergrond, opvoeding en omgeving, om er maar een paar op te noemen.


Hoe ziet jouw breinnetwerk eruit? Welke impact dat heeft op je leven, doelen en dromen? Maar nog veel belangrijker, hoe bouw je een nieuw netwerk; het netwerk dat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te zijn?      

Bouw een nieuw breinnetwerk 

  • dat jouw zelfvertrouwen en veerkracht vergroot
  • waarmee je veel meer grip krijgt op jouw gedachten
  • waarmee je jouw emoties beter kunt plaatsen
  • een breinnetwerk waarmee jij de leiding neemt over jouw leven, in het hier en nu 
  • en je in staat stelt om jouw dromen en doelen te realiseren 
  • waarmee jij bewust kunt kiezen om niet langer in de passagiersstoel te zitten naast de belemmerende overtuigingen, twijfel en onzekerheid.
  • waarmee jouw gedachten en emoties niet langer gemanipuleerd wordt door het verleden of onzekerheid over de toekomst
  • dat je in staat stelt te kiezen om niet geleid te worden door de omgeving maar door je eigen bewuste keuzes

Verlang jij ook naar meer grip op je leven, zakelijk en/ of privé? Ben je er klaar voor om in de grotere versie van jezelf te stappen? Klaar om jouw leven in te richten op basis van jouw voorwaarden en jouw keuzes? Dan is het programma 'Taking Charge' ideaal voor jou. Hierna ga je met veel meer zelfvertrouwen staan voor wie en wat je waard bent en laat je je niet langer leiden door je gedachten en emoties of de omgeving. Vanaf nu kies je bewust en haal je betere resultaten. 


DE TRAINING


Van overleven naar leven, van passagier naar bestuurder; neem de leiding over jouw gedachten,  emoties, gedrag en leven

Je weet dat je het anders wilt. Je komt van ver maar weet en voelt dat er nog meer is, dat je nog veel meer in je hebt. Het is tijd voor de volgende fase in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw succes wordt medebepaald door wie je kiest te zijn. Vaak denk je dat je zelf die keuzes maakt. Helaas word je tussen de 85 en 95% van de tijd geleid door jouw onbewuste gedachten en emoties. In dit onderdeel leer je hoe jouw brein werkt en hoe je de leiding over jouw gedachten, gevoelens en gedrag terugneemt.

Met onze unieke en zelf ontworpen breinnetwerk-formule ontdek je hoe je huidige breinnetwerk jouw doelen en dromen in de weg staan. Vergroot jouw bewustzijn, maak bewuster keuzes en krijg andere, betere resultaten.

Je hoofd en hart zijn soms de verbinding met elkaar kwijt; ga opnieuw naar jouw unieke kern en herstel de verbinding

Jouw kern, jouw unieke zelf, is puur bij de geboorte. Op jonge leeftijd komt daar al snel verandering in en wordt deze prachtige pure kern overschaduwd door externe factoren waaronder onze opvoeding en de omgeving. 

Al snel kunnen we niet meer bij die kern en raken we de belangrijkste verbinding met wie we werkelijk zijn kwijt. Hierdoor worden we onbewust belemmerd in onze persoonlijke groei en werken we onszelf zelfs tegen in het realiseren van onze dromen en doelen. 

In dit onderdeel brengen we je opnieuw naar de kern van wie jij bent. Nee, niet terug, je hebt namelijk ook hele belangrijke waardevolle lessen geleerd. Die neem je mee, vooruit, opnieuw naar de kern van wie je echt bent.

Ontwerp jouw Personal Leadership Compass; in de praktijk van hoofd en hart naar kwaliteiten en drijfveren

Nu je weet hoe je grip krijgt op je brein en hoe je de verbinding tussen hart en hoofd krachtiger maakt, maken we nog één vertaalslag; de praktische vertaling naar jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren. Jouw onbewuste belemmerende patronen hebben namelijk veel invloed (gehad) op de inzet van je kwaliteiten, talenten waardoor je vaak niet de gewenste resultaten behaalt.

Met jouw Personal Leadership Compass (PLC) krijg je inzicht in jouw onbewuste gedragsvoorkeur op gebied van werk, relaties en zingeving. Zo wordt visueel gemaakt waar en in welke mate je jezelf saboteert. Het PLC geeft antwoord op de vraag: wat heb ik nodig om te komen waar ik wil zijn. Letterlijk, een op maat ontworpen wegwijzer; jouw Personal Leadership Compass.  

Hoe ziet de training eruit?

De training bestaat uit zes groepsdagen, verspreid over 10 maanden. Daarnaast heb je om de maand een individuele coaching sessie die is afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Zo krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij of zij verdient.

Jij hebt een doel, wij de tools

Jij hebt een doel, wij helpen je het zo formuleren dat het realistisch en haalbaar is en toch ook uitdagend. Wij geven je de tools, gaan met je mee op jouw pad van verandering en zijn jouw stok achter de deur. We dagen je uit en staan naast je wanneer je uit je comfortzone stapt. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel(en) gaat halen. Je moet het zelf doe maar je hoeft het zeker niet alleen te doen. 

Ik beloof je dat als jij 100% geeft, je van mij 300% terugkrijgt. Vraag het maar aan mijn huidige en oud-klanten.


DE TRAINERS 

De training wordt gegeven door Monique Dekker, brein- en leiderschapstrainer en Samira Vermeij, gecertificeerd emotiecoach, moeder en dochter. 

Samira is  en neemt je mee op reis om opnieuw bij jouw kern, jouw authentieke IK, te komen. Je doorbreekt opgebouwde systemen die je in de loop der jaren steeds verder van je kern hebben gebracht en herstelt de verbinding tussen hoofd en hart zodat je weer voluit kan leven. 

Monique neemt je mee in de werking van het brein, met name hoe jouw eigen breinnetwerk op dit moment in elkaar zit. Je wordt bewust(er) van jouw denk- en gedragspatronen en bent daardoor steeds beter in staat te kiezen welke gedachten, emoties of gedrag je toelaat en hoe.