Wie niet gelukkig is mag kiezen

Nederlanders behoren tot de gelukkigste mensen op aarde. Toch is slechts 5% van de werkende Nederlanders echt betrokken bij hun werk. Aldus BNR werkverkenners.

Werkgeluk begint niet op de werkvloer of in je bedrijf. Het begint bij jou. Bij wie jij kiest om te zijn. Hoe meer jij bent wie jij van jezelf mag zijn, des te groter het gevoel van persoonlijk geluk. Dat neem je met je mee, waar je ook naartoe gaat. Onderzoek wijst uit dat gelukkige mensen succesvolle mensen zijn. Dat hoeft andersom niet persé het geval te zijn. Gelukkige mensen bouwen betere relaties op, zijn actiever en bereiken meer.  Gelukkig zijn begint bij blij zijn met jezelf. En ben je ergens niet blij mee, doe er dan wat aan.

Natuurlijk weet je dat je ‘het’ anders wil gaan doen. Maar wát dan precies? En hóe?

Ga op zoek naar je kwaliteiten. Onderzoek hoe je ze nu al inzet. Ontdek wat je nog meer nodig hebt om te komen waar je wilt zijn.  Neem het heft in eigen hand en wacht niet op goedkeuring van anderen. Er is maar één persoon verantwoordelijk voor je geluk: JIJZELF!

Het is tijd voor verandering! Maskers af en met volle vaart vooruit.

Het is nu afgelopen! Afgelopen met al die mensen die je vertellen wat je wel en niet mag en moet. Al die stemmen die je vertellen dat je niet goed genoeg bent en vooral in je hoekje moet blijven zitten. Ga zelf weer aan het roer van je leven staan. Met meer zelfvertrouwen plannen maken én uitvoeren. Je plannen zelfverzekerd presenteren. Gezien en gehoord worden. Serieus genomen worden!

Als je nog aan het lezen bent is de kans groot dat jij bovenstaande ook wil bereiken. 

Ben het zat om in dat hoekje te zitten? Schrijf je vandaag nog in voor de training zelfleiderschap en persoonlijke presentatie die op 10 mei van start gaat. Ontdek waar je staat, waar je naar toe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Ik leer je bewust leiding te geven aan jezelf zodat je de vrijheid kunt ervaren om te kiezen wie jij wilt zijn.

Wees er snel bij, er is slechts plek voor 6 deelnemers!

Kijk voor meer info op https://www.monique-dekker.nl/zelfleiderschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *