E-book Succesvol zijn wie je bent
Hallo prachtig mooi mens,

Hoe gaat het met jou? Hoe lang geleden is het dat je hardop je dromen uitsprak? Of aan iemand vertelde hoe goed je bent in wat je doet?

Het is tijd om je stem te laten horen. Het is tijd om te laten zien wie je werkelijk bent. Want je hebt een boodschap, een verhaal, een missie. En ergens op deze aarde zit er iemand op jou te wachten. Iemand die alleen door jouw woorden geraakt kan worden. Iemand die alleen door jouw boodschap geïnspireerd kan worden. Iemand wiens leven jij kunt veranderen of mooier kunt maken met jouw product of dienst.

Maar iets houdt je tegen. Of liever gezegd…, jij houdt jezelf tegen.

Wil jij het beste uit jezelf halen zodat je  het beste kan geven?

Download dan mijn gratis E-Book.

Hierin deel ik waardevolle en praktische inzichten en tips waar jij direct mee aan de slag kunt en waarvan je direct resultaat zal ervaren. Er is slechts één voorwaarde: de bereidheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan,  jezelf recht in de spiegel aan te kijken en de bijzondere mens te zien die je werkelijk bent.

Lieve groet, Monique

“Benut jij je volle potentieel?”

Volle potentieel: het is hot en happening. In de afgelopen negen maanden heb ik die twee woorden vaker gehoord dan de 47 jaar hiervoor. Eigenlijk niet gek, want 20 jaar geleden waren we vooral bezig met onze kennis vergroten door opleidingen en werkervaring. De laatste twee vinden wij nog steeds belangrijk, maar de insteek is net anders.

Vandaag de dag zijn we veel meer bewust van het belang van onze persoonlijke ontwikkeling. Alleen de lessen uit een boek en leren achter een bureau vandaan is niet meer genoeg. De kracht die wij al in ons hebben krijgt meer ruimte en vrijheid om tevoorschijn te komen. De kracht die we vaak al zolang hebben weggestopt.

De oorzaak van deze mooie ontwikkeling is dat wij onszelf steeds vaker toestemming geven. We durven steeds vaker te kiezen voor onszelf. We zijn steeds bewuster dat we meer in ons hebben dan wij tot nu toe hebben laten zien, of waar we zelf in geloofden. Daar komt het nastreven van ons “volle potentieel” om de hoek kijken.

Maar wat is dat eigenlijk, je volle potentieel?