[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”JA! Ik meld mij aan.” style=”flat” color=”blue” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmonique-dekker.webinargeek.com%2Fstaanvoorwiejewerkelijkbent||” button_block=”true”][vc_column_text]Je hebt er genoeg van! Je weet dat je meer wilt én meer kunt, maar je laat niet zien wat je in huis hebt. Je weet wat je moet doen, maar je doet het niet. Iets, of iemand, houdt je tegen en je bent er klaar mee! En nu?

Herken jij dit? Ja? Hoe lang ga je nog op dezelfde weg verder? Hoe lang ga jij je talenten nog verstoppen?

Kom in actie!

In deze gratis online training “Staan voor wie je werkelijk bent” deel ik waardevolle inzichten en  stappen die jou helpen om direct in actie te komen.[/vc_column_text][vc_btn title=”JA! Ik meld mij aan.” style=”flat” color=”blue” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmonique-dekker.webinargeek.com%2Fstaanvoorwiejewerkelijkbent||” button_block=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

In deze training leer je:

  • Hoe zie ik mezelf?
  • Hoe zien anderen mij?
  • Hoe laat ik zien welke kwaliteiten ik in huis heb?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Na deze training:

  • Weet je hoe je meer zelfvertrouwen ontwikkelt
  • Heb je concrete tools om in actie te komen
  • Kies je bewust om te staan voor wie je werkelijk bent

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waarom wil je weten hoe jij overkomt en hoe anderen jou zien?

Hieronder een praktijkvoorbeeld van ren onderneemster die zich altijd presenteerde met veel opsmuk, glittertjes, bloemetjes, altijd maar gezelligheid.

In het begin vonden haar volgers dat leuk.  Maar al snel ging het vervelen en werd ze als oppervlakkig betiteld. Altijd gezellig, maar weinig inhoud. Toen ze dat terugkreeg van klanten werd ze woedend. Ze vond het maar belachelijk dat men haar oppervlakkig vond. Helaas ging het hier niet om een “mening” van een paar mensen. Dit vertaalde zich in een drastische afname van het aantal klanten in korte tijd. Zij begreep er natuurlijk niets van.

Drie zaken die haar de das omdeden:

  1. Gebrek aan zelfinzicht ( hoe zie ik mezelf)
  2. Niet bewust van hoe ze overkwam ( hoe zien anderen mij)
  3. Ze zette haar kwaliteiten op de verkeerde plek in (verkeerde omgeving, dus niet effectief)

Begrijp je een beetje waarom zelfinzicht en weten hoe anderen jou zien zo belangrijk is?
Het maakt niet uit wat de uitkomst is, als je je er maar van bewust bent. En zolang jij oké bent met het resultaat is het oké.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”JA! Ik meld mij aan.” style=”flat” color=”blue” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmonique-dekker.webinargeek.com%2Fstaanvoorwiejewerkelijkbent||” button_block=”true”][vc_column_text]

Wat zeggen mijn klanten over mij?

In januari 2017 heb ik Monique persoonlijk ontmoet nadat ik haar eerst 3 maanden op FB gevolgd had.
Er was meteen een klik. Ik ben zeer enthousiast met de trainingen Zelfleiderschap en Presentatievaardigheden gestart.
Monique heeft een verfijnde, diepgaande kennis op haar vakgebied. Ze voelt je heel goed aan en past haar intellectuele kennis samen met haar jarenlange ervaring in coachen zeer deskundig toe. Monique is een fantastische coach. Een hart van goud.
Thanks for being an example to us.

Maritsa

[/vc_column_text][vc_column_text]

Op zoek naar een goede coach bezocht ik het evenement ‘Ondernemers met een bijzonder verhaal’. Vrijwel direct voelde ik dat ik bij Monique de juiste persoon vond die mij feilloos aanvoelde. Meldde mij ook direct aan voor de training Zelfleiderschap en volgde daarnaast een 3-daagse intensieve interne training. Door intensieve begeleiding en toewijding van Monique heb ik geleerd mijn eigen waarde in te zien en te accepteren wie ik ben.
Dit alles heeft ertoe geleid dat ik met mijn bedrijf, vrouwen kracht kan doen uitstralen met sieraden waarmee zij hun eigen persoonlijkheid uitdragen.
Uit de grond van mijn hart dank ik Monique voor alles wat ze voor mij heeft betekend en dit nog altijd doet. Monique straalt een warme persoonlijkheid, is oprecht en betrouwbaar!

Ina

[/vc_column_text][vc_btn title=”JA! Ik meld mij aan.” style=”flat” color=”blue” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fmonique-dekker.webinargeek.com%2Fstaanvoorwiejewerkelijkbent||” button_block=”true”][/vc_column][/vc_row]