april 16

Hoe succesvol ben jij?

0  comments

Afgelopen weekend was ik in Wenen waar ik sprak op een internationaal vrouwenconferentie. Het was een geweldige ervaring en tegelijk ook best spannend. Voor het eerst spreken in het buitenland en dan ook nog in het Engels. Ondanks dat ik een paar puntjes was vergeten, ging het goed en was ik zeer tevreden over mijn optreden.

Dit is waar ik over sprak:

Stel jezelf de volgende vragen en geef een cijfer tussen de 0 (helemaal niets) en 10 (alles).

  1. Weet je hoeveel van jouw volle potentieel je momenteel inzet? Jouw volle potentieel bevat alle talenten, gaven, ideeën, kwaliteiten, drijfveren.
  1. Hoe succesvol denk je dat je bent op dit moment in jouw leven? Succes is voor iedereen anders te definiëren, het gaat om wat jouw persoonlijk gelukkig maakt en niet om de maatstaven van anderen.

Ik ben heel benieuwd naar jouw cijfer.

Wist je dat de meeste van ons slechts een klein deel van ons potentieel inzet? Dat komt omdat we ons niet bewust zijn van ons volle potentieel. Wij beperken onszelf door te denken dat we niet meer kunnen dan we al doen. Toch voelen we diep van binnen dat er nog zoveel is wat wij willen.

Ga op zoek naar je volle potentieel en leef je leven ten volle!

Hoe bewuster je bent van je volle potentieel, hoe beter je deze zult inzetten en hoe succesvoller je zal zijn in dat waar jij voor kiest.

Wat zou jij nog willen doen of bereiken? Wat houdt jou tegen? Wanneer ga je eindelijk in actie te komen?

Ik help je graag.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, meld je dan aan voor een gratis 30-minuten online sessie. Ik weet zeker dat ik je in 30 minuten hele waardevolle tips geef waar je direct mee aan de slag kunt.

 


Tags


Deze artikelen zijn wellicht ook interessant:

Niet iedereen is fan van Whitney Houston…of van jou

Het doel heiligt de middelen

Laat een berichtje achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}