Masterclass

Natuurlijk ken je jezelf en weet je wat je kunt. Je staat stevig in het leven en bouwt aan een mooie carrière of onderneming. Maar dan is er weer dat gevoel in je onderbuik dat telkens terugkeert. Het gevoel dat je nog lang niet bent waar je zou kunnen zijn, dat er iets is waardoor het net niet zo gaat als je weet dat je het zou willen. Je weet dat er iets is maar je kan je vinger er niet op leggen.

Dat is mooi, want ik help je erachter te komen wat dat verborgen stukje is dat je onbewust nog in de weg staat. Negen van de tien keer zijn het onze onbewuste gedragingen en overtuigingen die ons achterhouden. Maar welke precies? En hoe pak je ze aan?

Op een leuke en interactie manier maak je kennis met het RR Compass. Door middel van hele gerichte vragen krijg je inzicht in wie je echt bent. Ook laat ik je zien hoe het nou echt werkt in ons brein. Want waarom heb je last van sommige gedrags- en denkpatronen? Maar nog veel belangrijker, hoe kom je daar vanaf! Soms ben je je niet eens bewust dat een bepaald patroon dé belemmering is in jouw groei of carrière.

Door jouw zelfinzicht en bewustzijn te vergroten wordt je steeds meer bewust van jouw gedrag, gedachten en uitingen en de invloed daarvan op jezelf én op anderen.

Wanneer je actief en serieus daarmee aan de slag gaat, dán ben jij de leider in jouw leven! Dat wil jij toch ook?

Wil jij in 2018 meer succes met JEZELF? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de masterclass Succes met JEZELF in 2018.

In één dag krijg je inzicht in wie je echt bent, wat je unieke kwaliteiten zijn en wat je nodig hebt om naar dat hogere niveau te gaan. Kies nu voor JEZELF en wordt succesvol wie je bent, persoonlijk én zakelijk.

Inhoud 

  • Zelfinzicht, de belangrijkste sleutel naar succes
  • Dit is wie je bent en dit zijn jouw unieke kwaliteiten
  • Maak van je kwaliteit geen valkuil
  • Zo pak je belemmerend gedrag aan
  • Succes is een mindset

Duur 

1 dag van 9.30 – 16.00 uur

Voor wie?

Ben jij klaar om jezelf eindelijk 100% in te zetten voor jouw dromen en doelen? Klaar om JEZELF naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze masterclass voor perfect voor jou.

Resultaat

Aan het eind van de masterclass ga je naar huis

  • met een heel veel nieuwe inzichten over jezelf, jouw gedrag en de gevolgen daarvan.
  • een goed beeld van welke kwaliteiten je meer of juist minder kunt wilt inzetten om succesvol te worden wie jij wilt zijn
  • een concreet actieplan en tijdlijn om de stappen te zetten die jij nodig hebt om in 2018 succesvol te worden wie jij wilt zijn.

If you don’t invest in yourself, no one else will.

Data

    • Vrijdag 26 januari

09.30 – 16.00 uur

Investering

75 euro exclusief btw
Inclusief een heerlijke lunch en snacks