Interviews

This post is also available in: English (Engels)

Binnenkort te zien op YouTube

Leona Boomstra
Raul Neijhorst
Karin Loogman

STAAT BINNENKORT JOUW FOTO OP DEZE PLEK?

Bekijk hier de interviews met onze gasten. 

Leona Boomstra

3 mrt. ’20 – Leona Boomstra “Hoe ik mijn mannetje sta in de mannenwereld”
Vanaf haar eerste werkdag zat zij in een mannenwereld, kreeg bij haar eerste baas een eerlijke maar keiharde leerschool. Hij wist hoe hij zijn zaken wilde hebben en zo moest het ook gebeuren.

Karin Loogman

25 feb. ’20 – Karin Loogman Online huiswerkcoach Karin Loogman over huiswerkbegeleiding, huiswerk plannen en leren leren. Hoe school en huiswerk je kind gelukkig kan maken.

4 feb. ’20 – Joy Moonen Met vallen en opstaan ontdekte zij de motiverende kracht van haar beperking en is het levende bewijs dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Joy functioneert geheel zelfstandig, verplaatst zich in een elektrische rolstoel, heeft een man en een dochter én is directeur van een succesvol bedrijf.

28 jan ’20 – Sabine Hess Je hebt alles in je om te zijn wie je bent, je volle potentieel te leveren en dit te delen met de wereld

23 jan ’20 – Ryfka Heijman Wat opruimen voor je leven kan betekenen en: hoe breng je orde in chaos? Waar begin je als je het huis op wilt ruimen? Openhartig interview met opruimcoach Ryfka Heijman.

Silvino en Pascal

10 dec. ’19 – Silvino Seymor en Pascal Fredrik zijn de founders en managing directors van Internationaal Ambitieus. Het consultancybureau voor zakelijke verbinding tussen ondernemers in de 9 landen waar het Nederlands een van de voertalen is. Middels handelsmissies, matchmakingsprogramma’s en consultancydiensten zorgen zij ervoor dat ondernemers hun internationale ambities realiseren. In 3 jaar tijd organiseerden zij al 12 missies naar Curaçao, Suriname, Aruba en België.

19 nov. ’19 – Sabine van Egeraat begeleidt ondernemers die willen gaan ondernemen in het buitenland. Hoe pak je dit het beste aan? Waar vind je ondersteuning, de relevante informatie en hoe vind je het juiste netwerk? In dit interview gaat Sabine hier uitgebreid op in.

29 okt. ’19 – Evita Tjon A Ten is een multi-media artiest, een vrolijke wervelwind boordevol ideeën. In november 2019 zal Evita Nederland vertegenwoordigen in Oekraïne tijdens de ‘Miss Top of the World Plus Size verkiezing’ voor Plus Size-beauties. Deelnemers uit ongeveer 40 landen zullen de wereld laten zien, dat schoonheid meer is dan alleen maar ‘mooi’ zijn of een bepaalde ‘maat’. Naast de voice-over van vele bekende reclamespotjes is Evita ook zangeres en kunstenares.

15 okt. ’19 – Martien van Berckelaer – “Reset Your Health”
Met haar uniek totaalconcept “Reset Your Health” heeft zij één grote missie “ ondernemers en leidinggevenden helpen en begeleiden om opnieuw gezond en gelukkig te worden!

Barbara Kok

10 sept. ’19 – Barbara Kok – Burnout Coach
Hoe kom je van een burn-out af? Barbara Kok van Burnout Poli weet er alles van en geeft tijdens haar interview bij Mpowering Voices inzicht in hoe het nou echt in elkaar zit.

20 aug. ’19 – Zangcoach Marcel Swenssen – Zingen, coachen en Duncan Laurence
Marcel is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach en weet door zijn tomeloze energie al het maximale uit een vocalist te halen. Hij begeleidde Duncan Laurence op het Songfestival in Tel Aviv 2019 en geeft zangles in Amsterdam en Hoorn.

5 jun. ’19 – Joyce Carols van Binsbergen. Success Mindset Stories
A Success Mindset is key to an ingrained Diversity based focus and strategy that will impact the psychological, cultural and economical performance and well-being of yourself and your company.

14 mei – Don Ceder. Armoede en Schulden in Nederland
Wie denkt dat schulden en armoede alleen onder particulieren voorkomt, zit er flink naast. Op 17 januari van dit jaar melde RTL nieuws: “Zzp’ers hoogste risico op armoede: ‘Rondkomen steeds moeilijker’.” Heel veel ondernemers beginnen goed, maar stagneren omdat ze zich niet blijven ontwikkelen.

Saskia Maarse

16 apr. ’19 – Sakia Maarse. Culturele verschillen en overeenkomsten
Zijn “Surinamers” vaak te laat of zijn “Hollanders” vaak te vroeg? Saskia Maarse, cultuurdeskundige geeft het antwoord.

02 April ’19 – Wendy Kuit. “Je bent niets, je kan niets, en je wordt niets!” En toch gaat Wendy Kuit, als enig meisje van haar klas naar het Grafisch Lyceum. Op haar 14e maakt zij haar seksuele geaardheid bekend en op school is het hek van de dam. De decaan heeft een hekel aan “anders” en voorkomt dat Wendy haar opleiding afmaakt. Het pad dat zij voor zichzelf had uitgestippeld, loopt opeens heel anders. Maar Wendy gelooft dat zij een missie te leven heeft. En dan…, van de ene op de andere dag, leeft zij haar grootse angst leeft; ze is dakloos…

Aura Kuipers

18 Mrt. ’19 – Aura Kuipers. “Hoe vind jij de ware liefde”
Omdat daten voor Aura enige frustratie opleverde, creëerde zij haar eigen ideale dating app genaamd Attraction Dating.
Aura creëert graag alles zelf in haar eigen leven volgens de natuurwetten zoals “The law of Attraction”, zo ook de dating app waarin zij vernieuwde aspecten heeft gecreëerd zoals het kunnen beluisteren van de stemvibratie van je potentiele match.

05 Mrt. ’19 – Veronique Prins. “Een kick ass kijk op ondernemerschap”.
Veronique is één van de meest succesvolle businesscoaches in Nederland. Zij krijgt het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Reeds op haar 24ste heeft Veronique haar eigen supermarkt en leert zij de klappen van de ondernemerszweep kennen. Vanuit haar jarenlange ervaring leert zij ondernemers hun ondernemersdroom te verwezenlijken. 

19 Feb.’19 – Rosanna van Zalingen“Wereldverbeteraar”
Rosanne van Zalingen trok haar stoute schoenen aan, stroopte haar mouwen en zette haar droom om in actie. Rosanne vertrok naar Zuid-Afrika om daar een school te bouwen. Benieuwd naar hoe deze droom is ontstaan en wat deze wereldverbeteraar nog meer in petto heeft? Kijk dan naar haar interview.

11 Feb.’19 – Marleen te Vaanholt Author and motivator. “De schaamte voorbij.”
Marleen neemt ons mee in haar verhaal waarin zij dankzij de kracht van muziek en zelfreflectie, voorbij de schaamte komt van leven met hiv, het ondergaan van huiselijk geweld en een psychosomatische stoornis. Ontdek mee hoe je ondanks zulke heftige ervaringen toch een positief, krachtig en gelukkig leven kan leiden en dankbaar kan zijn voor alles wat je hebt meegemaakt.

04 Feb.’19 – Mikki Brown, Lifestyle mentor and make-up artist. “Op zoek naar authenticiteit”
Echt Jezelf zijn kan af en toe een uitdaging zijn. Toch is dat het grootste geschenk wat je jezelf geven kan. Als poppetje van anderhalf, krijgt Mikki een ernstig ongeluk. Zij neemt ons mee in haar verhaal waarin zij als tiener op zoek naar wie ze werkelijk was en hoe ze het nu klaarspeelt om elke dag weer de beste versie van zichzelf neer te zetten.

29 Jan.’19 – Petrie van Dorp, Studio Chi Ik ben niet gek, ik ben uniek!”
Ongewenst, onzeker en toch intimiderend? Hoe dan?
Petrie van Dorp neemt ons mee in haar verhaal. Van ongewenste, onzekere, lange blonde tiener naar de zelfbewuste krachtige vrouw die zij vandaag is. En de lessen die zij heeft geleerd die haar de wijsheid hebben gegeven om later met de depressie van haar dochter om te kunnen gaan.