Interviews

This post is also available in: English (Engels)

Onze sprekers op 16 maart a.s.

Bekijk hier de interviews met onze gasten. 

05 Mrt. ’19 – Veronique Prins. “Een kick ass kijk op ondernemerschap”.
Veronique is één van de meest succesvolle businesscoaches in Nederland. Zij krijgt het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Reeds op haar 24ste heeft Veronique haar eigen supermarkt en leert zij de klappen van de ondernemerszweep kennen. Vanuit haar jarenlange ervaring leert zij ondernemers hun ondernemersdroom te verwezenlijken. 

19 Feb.’19 – Rosanna van Zalingen“Wereldverbeteraar”
Rosanne van Zalingen trok haar stoute schoenen aan, stroopte haar mouwen en zette haar droom om in actie. Rosanne vertrok naar Zuid-Afrika om daar een school te bouwen. Benieuwd naar hoe deze droom is ontstaan en wat deze wereldverbeteraar nog meer in petto heeft? Kijk dan naar haar interview.

11 Feb.’19 – Marleen te Vaanholt Author and motivator. “De schaamte voorbij.”
Marleen neemt ons mee in haar verhaal waarin zij dankzij de kracht van muziek en zelfreflectie, voorbij de schaamte komt van leven met hiv, het ondergaan van huiselijk geweld en een psychosomatische stoornis. Ontdek mee hoe je ondanks zulke heftige ervaringen toch een positief, krachtig en gelukkig leven kan leiden en dankbaar kan zijn voor alles wat je hebt meegemaakt.

04 Feb.’19 – Mikki Brown, Lifestyle mentor and make-up artist. “Op zoek naar authenticiteit”
Echt Jezelf zijn kan af en toe een uitdaging zijn. Toch is dat het grootste geschenk wat je jezelf geven kan. Als poppetje van anderhalf, krijgt Mikki een ernstig ongeluk. Zij neemt ons mee in haar verhaal waarin zij als tiener op zoek naar wie ze werkelijk was en hoe ze het nu klaarspeelt om elke dag weer de beste versie van zichzelf neer te zetten.

29 Jan.’19 – Petrie van Dorp, Studio Chi Ik ben niet gek, ik ben uniek!”
Ongewenst, onzeker en toch intimiderend? Hoe dan?
Petrie van Dorp neemt ons mee in haar verhaal. Van ongewenste, onzekere, lange blonde tiener naar de zelfbewuste krachtige vrouw die zij vandaag is. En de lessen die zij heeft geleerd die haar de wijsheid hebben gegeven om later met de depressie van haar dochter om te kunnen gaan.