Meer succes? Laat meer van jezelf zien!

Vraag jij je ook af waarom het zo moeizaam gaat? Je hebt alle praktische zaken goed op orde. Een geweldig bedrijfsplan, een duidelijke visie, een goed gekozen doelgroep en een prachtig product. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een succesverhaal te zijn. En toch…,toch gaat het niet zo hard als je zou willen. Jij kunt dit veranderen. Maar hoe? Hieronder geef ik je drie tips die jou op weg helpen.

1. Laat meer van jezelf zien

Mijn businesscoach zegt altijd “you can’t be a secret and a success at the same time”. Het is dus het een óf het ander. Als je succesvol wil zijn zal je zichtbaar moeten zijn, in welke vorm dan ook. En in deze tijd waarin consumenten zoveel te kiezen hebben, willen zij graag weten met wie ze zaken doen. Dus laat je zien en horen, anders gaan ze naar degene die ze wel zien en horen.

2. Stop met jezelf te vergelijken met anderen

Jij bent jij en de ander is precies dat; de ander. Het feit dat jij bent wie je bent maakt jou uniek. Er loopt geen tweede persoon op deze aardbol die “jou” is. Vertrouw op je eigen kwaliteiten, want die heb je. Leer van anderen maar laat je niet afschrikken of tegenhouden door hun succes.

3. Laat los dat het perfect moet

Wie bepaalt wanneer iets perfect is? Perfectie is een subjectief begrip; het is voor een ieder anders. Jij vindt toch ook niet alles mooi wat een ander mooi vindt? Zo kan jij iets perfect vinden terwijl een ander die mening niet deelt. De vraag die je aan jezelf kunt stellen wanneer je iets perfect wil doen is: wat levert de extra inzet mij op ten opzichte van de tijd en energie die ik eraan besteed? Het antwoord zal je helpen bepalen of het de moeite waard is om voor een tien te gaan, of dat je met een zeven ook het gewenste resultaat bereikt.

Zichtbaar Zekerder

Wil je succesvol worden wie je bent en jezelf met meer succes laten zien? Kom dan op 5 oktober naar de  workshop Zichtbaar Zekerder. Het wordt weer een leuke interactieve middag onder het genoten van een heerlijk high tea arrangement  met maximaal 15 deelnemers. Dat wil je toch niet missen? Je investeert slechts € 25 en krijgt een geweldige ervaring mee. Ik laat je direct voelen hoe je zichtbaar zekerder kunt zijn op een manier die bij jou past.

“You can’t be a secret  and a success at the same time”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *