Mpowering Voices; bringing together inspiration and expertise! 

Bezoekers

Inspiratie, gezelligheidmuziek én interactie?

Bij de live opnames van ‘MPowering Voices’ ben je op het juiste adres!

Wil jij ook een beetje het “televisie” gevoel hebben, waar niet alles in één keer gaat, maar af en toe iets opnieuw moet? Meld je dan aan en kom genieten.

Tijdens een interview met mij, delen gasten hun persoonlijke verhaal met ons. Hun vallen en opstaan, hun overwinningen en successen. De kracht, de moed om op te staan en door te gaan. Het gaat om het lef om te kiezen en los te laten. De reis die hen gebracht heeft op de plek waar zij nu staan.

Ook bijzondere onderwerpen zoals ‘waar komen cultuurverschillen vandaan’, ‘werken vrouwen elkaar omhoog of stiekem toch liever tegen’ en ‘hoe vind je nou echt de liefde van jouw leven’ komen voorbij. En jij kan vanuit het publiek, vragen stellen.

Misschien is één van mijn gasten de inspiratie die jij zoekt.

Sprekers

Vergroot jouw expertstatus!

Bij Monique Dekker op het podium, ben je op het juiste adres!

Natuurlijk kan je nog een blog schrijven of weer een vlog maken. Allebei heel waardevol. Maar wat kan je doen om je nog meer te onderscheiden? Maak jezelf zichtbaar met interview in de talkshow Mpowering Voices met Monique Dekker.

Tijdens een gesprek van 10 – 15 minuten, voor een live publiek, gaat Monique met jou in gesprek over jouw persoonlijke reis; van wie je was naar wie je nu bent als ondernemer en professional. Waar kom je vandaan en wat heb je overwonnen om te zijn waar je nu bent, als persoon, ondernemer, professional. En hoe zet je dat in om anderen te helpen naar de plek waar zijn willen zijn.

Door jouw verhaal en ervaringen te delen, ziet men opeens het verhaal achter het gezicht, achter het succes. De combinatie van inspiratie en expertise is de perfecte mix om mensen te raken, wellicht potentiële klanten, die nog nieuwsgieriger worden naar wat jij voor hun kunt betekenen. Of, juist de bevestiging dat jij de professional bent waar zij naar op zoek zijn.

Ben je klaar om echt zichtbaar te zijn? Vraag dan hieronder de informatie aan en wie weet zit jij binnenkort bij mij op het podium.