Boek

imageedit_2_4642417587

“4 stappen om jouw volle potentieel te bereiken en jouw droomleven te creëren.” 

“Benut jij je volle potentieel?”

Volle potentieel: het is hot en happening. In de afgelopen negen maanden heb ik die twee woorden vaker gehoord dan de 47 jaar hiervoor. Eigenlijk niet gek, want 20 jaar geleden waren we vooral bezig met onze kennis vergroten door opleidingen en werkervaring. De laatste twee vinden wij nog steeds belangrijk, maar de insteek is net anders.

Vandaag de dag zijn we veel meer bewust van het belang van onze persoonlijke ontwikkeling. Alleen de lessen uit een boek en leren achter een bureau vandaan is niet meer genoeg. De kracht die wij al in ons hebben krijgt meer ruimte en vrijheid om tevoorschijn te komen. De kracht die we vaak al zolang hebben weggestopt.

De oorzaak van deze mooie ontwikkeling is dat wij onszelf steeds vaker toestemming geven. We durven steeds vaker te kiezen voor onszelf. We zijn steeds bewuster dat we meer in ons hebben dan wij tot nu toe hebben laten zien, of waar we zelf in geloofden. Daar komt het nastreven van ons “volle potentieel” om de hoek kijken.

Maar wat is dat eigenlijk, je volle potentieel?

In mijn boek Yourself in Leadership, dat binnenkort wordt gepubliceerd, ga ik dieper in op  de betekenis van het volle potentieel en hoe wij dit kunnen bereiken. Ik deel mijn eigen levensverhaal; ervaringen, lessen en inzichten, dieptepunten en overwinningen, mensen en leefomgeving. Alles wat  mijn zelf-leiderschap heeft ontwikkeld en mij gebracht heeft op het punt waar ik nu ben. Alle mensen en factoren die mij hebben geleid en geïnspireerd mijn volle potentieel te leven.

Wil je op de hoogte blijven van de lancering van mijn boek? Meld je dan hier aan.

Je volle potentieel bereiken is geen eindbestemming.

Het is een levenslange reis.