RETREAT

Jouw verhaal als onderscheidende kracht

Piemonte (Turijn), Italië – 18 t/m 22 september 2019

Jouw authentieke verhaal als klantenmagneet

Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten? Mijn verhaal is niet belangrijk. Ik heb niets te vertellen. Het gaat niet om mij maar om mijn product of dienst.

Herken jij deze vragen? Van anderen? Of misschien van jezelf? Weet je, de echte vraag is niet of er iemand op jouw verhaal zit te wachten want het antwoord is heel simpel: JA!. De echte vraag is: wat onderscheid jou van je concullega’s en hoe maak je dat duidelijk aan potentiele klanten?
Precies! Door jouw authenticiteit. En wat is er authentieker dan jouw verhaal. Dáárin zit jouw verborgen kracht!

Maar hoe kun je dit nou inzetten in je eigen bedrijf? Hoe vertel je jouw verhaal op de juiste manier en in de juiste vorm zodat het naadloos aansluit bij je wat je doet, bij je bedrijf én jouw (potentiele) klanten?

Met je echte verhaal je bedrijf naar een hoger plan tillen

Ondernemers en professionals van nu willen vooral geïnspireerd, geboeid en geraakt worden, onder de indruk zijn. En juist in jouw verhaal, jouw drijfveren, jouw visie en missie, daar zit jouw onderscheidende kracht. Hiermee kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Door het vertellen van jouw authentieke verhaal, verbind je (potentiële) klanten op gevoelsniveau aan jouw bedrijf.

Het is het waard om jouw verhaal te vertellen, het verhaal van jou en je bedrijf, want jij bent je bedrijf en de kern van wie jij bent zit in jouw verhaal. Misschien heb je de verbinding tussen jouw verhaal en je bedrijf nog niet (helemaal) gevonden. Hierdoor voel je dat je nog veel meer kunt laten zien, je weet alleen niet hoe.

Vanuit diepe persoonlijke verbinding leren spreken vanuit je hart

Misschien heb je het inzetten van jouw verhaal tot nu toe vermeden. Misschien omdat je denkt dat er niemand erop zit te wachten. Of omdat je eenvoudigweg niet beseft hoe waardevol jouw verhaal is, voor jou, je publiek én je omzet!

En ergens, diep van binnen, voel je dat er zoveel meer in je zit, dat je nu nog niet de beste versie van jezelf bent, of durft te zijn tijdens.

Als jij je in bovenstaande herkent, heb ik geweldig nieuws voor je. Ik help je graag bij het vinden van jouw kernverhaal, de kern van wie jij bent en de verbinding met jouw missie, jouw bedrijf, jouw boodschap. Hiervoor neem ik je graag mee op een 5-daagse retreat in het prachtige Italië.

Leer jouw publiek raken en vergoot jouw impact,

gewoon door “te zijn”!

In deze retreat bied ik je een complete aanpak, in een groep van maximaal 8 vrouwen. Eerst gaan wij terug naar de kern van jouw verhaal en vormen een solide basis om vol zelfvertrouwen, vanuit authenticiteit te spreken en in alle vrijheid te genieten van het spreken als expert. Je ziet de connectie tussen jouw verhaal en jouw bedrijf, en kunt moeiteloos jouw verhaal inzetten om verbinding te maken met mensen.

Een heldere rode lijn

Je duikt in je verleden; wat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent, wat drijft je nu, en wat wil je hier nu mee doen? Hierdoor ga je de rode lijn zien en zie je de weg vooruit voor je.

Een nieuw gevoel van kracht

Door je verleden en heden helderder te zien, krijg je meer vertrouwen in de waarde van jouw verhaal en zie je wat je ermee kunt doen. Je kunt bewuster en beter omgaan met onzekerheid, omdat je weet wat je basis is.

Een duidelijk verhaal, persoonlijk én zakelijk

Door de intensieve workshops leer je wat de essentie is van jouw verhaal, en hoe dit past bij wat je nu doet in je bedrijf. Je komt thuis met een kant en klaar verhaal wat je direct met klanten kunt gebruiken.

Moeiteloos spreken

Je leert om jouw verhaal, gekoppeld aan jouw producten of diensten, professioneel en effectief te vertellen, en mensen werkelijk te raken, of je nu met 1 of 100 mensen te maken hebt.

Spreken bij de Mpowering Voices talkhow:
De kroon op jouw verhaal

Laat jouw expertise en verhaal schitteren

Kort na de retreat ben je te gast bij mijn talkshow, MPowering Voices, waar ik inspirerende ondernemers zoals jij ontvang en een openhartig gesprek voer – het perfecte moment om jouw verhaal, jouw kracht en expertise, helemaal tot z’n recht te laten komen.

Dit diepte interview bij de talkshow van ca. 30 minuten  geeft jou alle gelegenheid om “de nieuwe jij” goed in de spotlight te zetten.  De talkshow wordt live opgenomen op een aansprekende locatie, zoals het Kurhaus in Scheveningen. Deze wordt uitgezonden op ons YouTube kanaal Mpowering Voices en op het Salto netwerk (een online televisie zender). Daarnaast worden de intervieuws natuurlijk ook op de overige social media kanalen verspreid.

Hoe anderen een doorbraak bereikten met hun verhaal

“Ze leert je terugkeren naar je bron”

Werken met Monique was voor mij uit een waar helingsproces. Na 30 jaar kon ik en publiek de impact van mijn grootste verlies verwoorden. Dat had ik nooit gedacht. Dankzij de professionaliteit van Monique werd het werkelijkheid. Ze leert je terugkeren naar je bron. Ik realiseerde mij dat jouw verhaal de ziel is van je onderneming. Dank je wel Monique voor je hartverwarmende begeleiding.

Mercedes Arnau,
CREATIES VANUIT HET HART

“Gesterkt door mijn kwetsbare kant te leren delen”

Monique, door jou heb ik geleerd hoe ik de connectie leg tussen mijn verhaal en de meerwaarde voor mijn klanten. Je hebt me doen inzien dat door mijn kwetsbare kant te delen, die mij uiteindelijke gesterkt heeft, ik mijn missie als videomaker voor ondernemende vrouwen, nog sterker overbreng. Ontzettend bedankt daarvoor!

Laura Elseman,
Online videocoach en videomaker

“De kern van mijn verhaal is de kern van wie ik ben”

Om ergens naar toe te gaan moet je eerst weten waar je vandaan komt. Door terug te gaan naar de kern van mijn verhaal heb ik geleerd dat dát de kern is van wie ik ben. Hierna kon ik veel meer zijn wie ik echt ben, privé én zakelijk. Ik heb geleerd dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik niet extra mijn best hoeft te doen. Ik mag ZIJN. Thanks for being an example to us. Monique, dankjewel.

Maritsa Vaarnold,
Family coach & counselor

Is deze retreat iets voor jou?

Deze retreat is voor jou als je klaar bent om door te groeien, echt jezelf neer te zetten en je te gaan onderscheiden met jouw verhaal.

 • Je voelt dat je “tegen de rand” aan zit en naar jouw volgende fase wilt met je bedrijf én jezelf;
 • Je bent bereid om emotionele blokkades op te gaan ruimen;
 • Je wilt graag intensief aan de slag om tot een doorbraak naar authentiek spreken te komen.

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. Meld je dan aan als geïnteresseerde, dan beantwoord ik ze graag.

Het programma

Hier verwachtte je misschien een heel schema met allerlei activiteiten van uur tot uur. Ik werk een beetje anders ;-). Ik focus mij vooral op wat jij op dat moment nodig hebt. Hierdoor kan ik helemaal tegemoetkomen aan de leer- en informatiebehoefte van jou en de groep.

Wat kun je verwachten?

Veel interactieve sessies waarbij de volgende zaken uitgebreid aan de orde komen:

 • Wie ben jij en wat de kern van jouw verhaal?
 • Ontdek jouw authentieke spreekstijl
 • Boeiend spreken en omgaan met een moeilijk/ kritisch publiek
 • Genoeg ruimte om je podium te pakken
 • Je gaat ter plekke de kracht en de impact van authentiek spreken ervaren, direct!

Waarmee ga je naar huis?

 • Een diepe verbinding met jouw eigen verhaal; het kunnen voelen in je tenen
 • Helder inzicht in hoe jouw verhaal de missie van jouw bedrijf ondersteunt
 • Moeiteloos en effectief kunnen praten en presenteren over jouw verhaal in de context van jouw bedrijf
 • Nieuwe, direct toepasbare, inzichten met betrekking tot de kwestbare kracht in/ van jouw verhaal
 • Een levensveranderende ervaring, geloof me, dat is het echt!

Locatie

Een heerlijk rustieke locatie
in de zonovergoten heuvels bij Turijn
We verblijven in een prachtig oud landhuis in Italië, voorzien van alle moderne gemakken. Het adres is:

Vecchia Borgata I Muri
Via Muri, 2
12060 Bonvicino (CN)

Details van het arrangement

Het arrangement is inclusief:

RETREAT

 • Alle vervoer van de luchthaven naar accomodatie en binnen Italië (bij groepsactiviteiten)
 • Verblijf in een privé kamer in een appartement dat je met 1 andere deelnemer deelt
 • 4x ontbijt, 4x lunch, 4x diner, alle hapjes en drankjes zoals vermeld in het programma
 • Wijnproeverij op locatie met storytelling van een gepassioneerde wijnmaakster
 • Alle ruimte om je op jouw verhaal en jouw persoonlijke ontwikkeling kunt richten
 • Een zorgvuldige training en coaching en je eigen verhaal op maat gemaakt
 • Liefdevolle aandacht en totale ontzorging
 • Een heelijke massage op locatie

Heb je bijzondere dieetwensen? Geef dit dan aan bij inschrijving.

TALKSHOW

 • Te gast bij Mpowering Voices Talkshow
 • Interview van 30 minuten
 • Professionele video opname
 • Online plaatsing en verspreiding video
 • Live publiek
 • Visagie
 • Een onvergetelijke ervaring

De volgende zaken zijn niet inbegrepen:

 • Retour ticket Amsterdam – Turijn
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Persoonlijke aankopen
 • Hapjes en drankjes buiten het programma om

Investering

De investering voor deze retreat bedraagt 2.479 euro, exclusief BTW.
Dit bedrag mag ook in 4 termijnen van 650 euro voldaan worden.

Over ons

Ik ben Monique Dekker, presentatie trainer, coach, talkshow host en international speaker.

Als professional en ervaringsdeskundige, help al jaren mensen om grip te krijgen op hun verhaal, om zo diepere verbinding te maken met zichzelf en met anderen, als mens en als ondernemer. Samen gaan wij een levensveranderende ervaring aan waarin klanten de beste en meest authentieke versie van zichzelf toelaten en de zichzelf de vrijheid gunnen om te mogen zijn wie zij daadwerkelijk zijn.

Meer over mij »

Ik ben Irma van der Linden-Schelvis, eigenaar van de Retraite Academie.

Ik help ondernemers om high-end retreats te organiseren met high-end profits. Dit doe ik middels het uitzetten van hun retreat strategie en indien gewenst hulp bij de organisatie. Tevens organiseer ik mijn eigen retreats in Nederland en Italië en faciliteer ik retreats voor coaches en trainers op mijn eigen locatie in Italië.

Meer over mij »

Meld je aan als geïnteresseerde

Fijn dat je interesse hebt in de retraite! Ik ben benieuwd wat jij zou willen bereiken.
Als je hieronder je gegevens invult, neem ik snel contact met je op om even kennis te maken. Dit is geheel vrijblijvend.