Live publiek, geinspireerd door de verhalen.

Inspiratie, gezelligheidmuziek én interactie?

Bij de live opnames van ‘MPowering Voices’ ben je op het juiste adres!

Tijdens een interview met mij, delen gasten hun persoonlijke verhaal met ons. Hun vallen en opstaan, hun overwinningen en successen. De kracht, de moed om op te staan en door te gaan. Het gaat om het lef om te kiezen en los te laten. De reis die hen gebracht heeft op de plek waar zij nu staan.

Ook bijzondere onderwerpen zoals ‘waar komen cultuurverschillen vandaan’, ‘werken vrouwen elkaar omhoog of stiekem toch liever tegen’ en ‘hoe vind je nou echt de liefde van jouw leven’ komen voorbij. En jij kan vanuit het publiek, vragen stellen.

Misschien is één van mijn gasten de inspiratie die jij zoekt. Ben jij er de volgende keer ook bij? Meld je dan aan via bijgaande link. Ik ontmoet je graag.

Inspireer anderen met jouw verhaal.

Een bijzondere ervaring of uniek levensverhaal?

Bij Monique Dekker in de stoel ben je op het juiste adres!

Het maakt niet uit waar wij vandaan komen of wat onze achtergrond is, uiteindelijk zijn wij allemaal hier met hetzelfde doel; om ten dienste van anderen te zijn. De een acteert en de ander is coach. Zij werkt in een kledingzaak en hij is stratenmaken. De verpakking is voor ieder anders maar het eindproduct is iedereen hetzelfde. We zijn hier om van waarde te zijn voor onze medemens.

Ook door onze verhalen te delen en hierdoor anderen te inspireren, zijn wij hen ten dienste. Wat is jouw verhaal? Wie ga jij inspireren? Iemand in mijn publiek zit op jouw te wachten.

Wil jij weten hoe je  mijn gast kunt zijn? Vraag dan de informatie op en wie weet mogen wij elkaar en anderen inspireren.