Traject This Is Me!

Je bedrijf groeit nooit groter dan jij bent: dus tijd om een stevig fundament te leggen voor wie jij bent; als mens én ondernemer.


Wie ben je, wat kan je, waar wil je naartoe en wat heb je nodig om daar te komen?

Heb jij een bedrijf (of wil je er een beginnen) en stel je jezelf de vraag 'wie ben ik', dan ben je toe aan een volgende stap. In dit traject ga ik samen met jou op zoek naar jouw ambities en jouw verhaal. Wat maakt je anders? Waar word je echt blij van? Waar ben je goed in? En hoe ga jij jouw plek volledig innemen? 

Become who you need to be to build the business you dream of.

Monique Dekker

Wil je nog meer gaan staan voor wie je bent? Ken je wel je waarde, maar vind je het moeilijk om dat concreet te maken? Wil je niet alleen 'interessant' zijn, maar een persoon waar mensen graag mee willen werken? Heb je behoefte aan meer klanten die jou kiezen om wie je bent en wat je kan?

Dan is het tijd om te kijken naar jouw verhaal. Wie ben je? Wat laat je zien? Wat straal je uit? In dit traject duiken we samen in jouw wensen en in je realiteit en hou ik je liefdevol een kritische spiegel voor. Zo lukt het om te zien wat er beter kan, krijgen we boven water waar je hartstikke goed in bent, wat je uniek maakt en met welk verhaal jij klanten binnenhaalt.

Ben je al zichtbaar, maar levert het niet het gewenste resultaat op? Wil je graag een goed fundament neerzetten voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is het 'This is me'-traject de plek om stappen te zetten!

Hoe ziet het traject eruit en wat gaan we doen?


  • 6 maanden 
  • 6 dagen
  • 6 online masterclasses
  • 6 1-op-1 coaching sessies 
  • Werkboeken
  • Slot event/ podiumpresentatie 
Module 

01

Wie ben ik en wie wil ik zijn als mens en ondernemer

Jouw succes wordt bepaald door wie je kiest te zijn. 

Module 

02

wie is mijn doelgroep en wat is mijn boodschap

Bedrijfssucces door de klanten die je kiest. 

Module

03

hoe presenteer ik mezelf en mijn verhaal met SUCCES

Je staat voor wie en wat je waard bent.  'This is me!'

INVESTERINGDe investering voor dit traject is € 2.500 of zes termijnen van € 450. Alle bedragen zijn exclusief BTW. 


Heb je vragen of interesse, vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. In een adviesgesprek kijk ik of jij klaar bent om het maximale uit deze training te halen. Voordat we elkaar spreken vind ik het fijn wanneer je een aantal vragen beantwoordt zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn!

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

Misschien denk je ...


"IK WEET DIT ALLANG"!

MOOI! EN WAAROM DOE JE HET DAN NIET?


Zowel in intakegesprekken als coachingsessies hoor ik klanten vaak verzuchten: 'ja, ik weet het wel hoor'. Fijn dat je het al weet? Maar waarom doe je het dan niet? Daar ga ik op in. Drukken op de zere plek, want daar zitten de antwoorden die je op weg helpen. Je gedrag bepaalt uiteindelijk je succes, niet wat je al weet. In dit traject is het belangrijk dat je open staat voor nieuwe verhalen, niet voor het verhaal dat je jezelf al jaren wijsmaakt. We gaan op zoek naar 'the real you' en ik ga je helpen die te vinden en in de spotlight te zetten. Je leert je patronen herkennen, doorbreken en je komt in actie. Misschien klinkt dat eng, maar er is niets gemakkelijker dan zijn wie je echt bent, als je dat eenmaal hebt gevonden.  

"Ik ga het eerst weer zelf proberen" 

prima! EN Hoe lang mag je van jezelf nog 'proberen' te komen waar je wil zijn?


Je wil zo graag succesvol zijn, en je weet dat je nog stappen moet zetten om jouw doel te bereiken. Je weet dat je nog niet alles uit jezelf haalt en dat je voor een groot deel jezelf nog klein houdt. En toch blijf je doen wat je altijd doet en ben je verbaasd over het feit dat je nog niet het succes hebt wat je zou willen. Mijn vraag aan jou is: Hoeveel gratis e-books ga je nog downloaden? Hoeveel gratis sessies ga je nog aanvragen? Voordat je het je jezelf ect serieus gaat nemen en gaat staan voor wat je waard bent? Beslis dat het nu tijd is om te gaan staan en te zeggen: THIS IS ME!

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg  

Albert Einstein

Wat zeggen anderen over deze training?


Oprechtheid, vertrouwen maar ook professionaliteit

Lieve Monique, bedankt voor de geweldige training. Wat je geeft is werkelijk wat je ook uitstraalt warmte, oprechtheid, vertrouwen maar ook professionaliteit.

profile-pic
Charis Kuwas

Je moet haar echt zelf meemaken!

Wow!!! 'k Heb net een Master Class van Monique Dekker meegemaakt 'Spreken vanuit je eigenheid'. Wat een verhaal en wat een presentatie. Bewust spreken, bewust aanwezig zijn ... dat heeft zij zo simpel en helder neergezet!!! .... Dat is voor mij dus de volgende stap in het groeiproces van succes .... Je moet haar echt zelf meemaken! Dank je wel Monique! |

profile-pic
Denise Sumter

Monique straalt rust en vertrouwen uit, zelfs door het scherm heen

Al jaren ben ik zoekende naar hoe ik kort en krachtig kan vertellen wat ik doe en voor wie. Ik had in mijn hoofd vrij helder wat mijn doelgroep was maar kon de vertaling maar niet maken. Monique heeft mij (in een recordtijd) geholpen om tot de kern te komen en te verwoorden wat ik al jaren wel voelde maar niet kon benoemen. Eindelijk heb ik een krachtige pitch die bij mij past en die ik vanuit mijn hart kan uitspreken. Monique straalt rust en vertrouwen uit en zelfs door het scherm heen brengt ze dat ook over waardoor het voor mij makkelijk werd om mijn gedachten op een rij te zetten en met een paar briljante voorzetten van Monique hebben we samen iets magisch gecreëerd. Monique : ontzettend bedankt voor jou hulp!

profile-pic
Natasja Goossen
Financieel Businesscoach

Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

gratis tips

Deze artikelen helpen ook!


Niet alles wat je zaait zal groeien


Shopping! De een noemt het een noodzakelijk kwaad, de ander ziet het als een heerlijke tijdsbesteding om te snuffelen tussen de rekken, zich te laten adviseren door verkopers of de laatste trends op te doen. Ik ben gek op winkelen en ik heb het de laatste maanden ook enorm gemist. ...

Niet alles wat je zaait zal groeien


Zichtbaar vanuit zelfleiderschap


Zichtbaar met een onzichtbaar handicap


Drie keer is scheepsrecht