Vier ook de kleine succes!

Wanneer heb jij voor het laatst jouw successen gevierd? Misschien wel de grote. Maar hoe zit het nou met de kleine? We worden in beslag genomen door alles wat beter groter en meer moet. Maar de kleine successen zien we vaak over het hoofd. Kleine successen hebben soms wel hele grote gevolgen. Het is toch jammer dat we die niet zien en niet vieren?

Uitdaging

Dus mijn uitdaging voor jou is, schrijf voor jezelf op welke successen je de afgelopen week behaald hebt. En als je dat voor jezelf opschrijft dan zal je misschien wel een gevoel van dankbaarheid krijgen. Dankbaar dat je die successen hebt mogen behalen. En als je dankbaarheid voelt dan gaat het eigenlijk altijd gepaard met een positief gevoel. Dat gaat altijd hand in hand. Je kunt niet dankbaar zijn en negatief, dat kan echt niet. Dus als je dankbaar bent, ben je positief en als je positief ben straal je dat uit waardoor je nog meer positieve zaken aantrekt.

Dus als het goed is ga je nog meer successen boeken en heb je nog meer om dankbaar voor te zijn. Zoals je merkt is het echt een opwaartse spiraal. Hoe mooi is het als jij daar bewust mee kan omgaan en bewust daarvan kunt genieten? Wil jij misschien met mij delen wat jouw successen zijn van de afgelopen week? Ik zou het ontzettend leuk vinden om te lezen en wie weet kun je ook anderen inspireren met de successen die jij behaald hebt.

Lieve groet,
Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *