gratis e-book

In 3 stappen naar een verhaal met impact 


voor betere leads, meer klanten, meer omzet


Raghenie Radjkoemar

Transformatiecoach

Ik heb het e-book van Monique gelezen. Wat mij enorm aansprak was ten eerste de titel omdat ik zelf zoekende was naar woorden om mijn eigen visie kort en krachtig te formuleren. Het e-book beschreef, precies zoals de titel beloofde: simpele en effectieve stappen om mijn verhaal en gedachtes in woorden om te zetten. Ik vind deze gratis weggever enorm waardevol en ik raad het iedereen aan die concrete handvatten zoekt om stap voor stap zijn of haar verhaal op te schrijven.

download mijn e-book


Meer leads én meer ideale klanten? Dat wil toch iedere ondernemer?


Het maakt niet uit welk beroep je uitoefent, storytelling is een zeer krachtig middel om meer succes te realiseren. En ik gun je alle succes. In mijn e-book deel ik 3 simpele stappen waarmee je in no time een helder, pakkend en onderscheidend verhaal in elkaar zet waarmee je de luisteraar zal boeien en raken. Zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?

wat leer je?


  • stap 01
    Voor wie is jouw verhaal? Welke dolgroep wil je aanspreken?
  • stap 02
    Wat is jouw kernboodschap? Hoe formuleer je dat zo dat het jouw ideale klant aantrekt? 
  • stap 03
    Welk verhaal past het best? Hoe kan jouw ideale klant zich herkennen in jouw verhaal?  

Verkopen is het overbrengen van inspiratie, niet van informatie.

Mijn naam is

Monique Dekker

Als meisje van acht stond ik al op het podium gedichten voordragen en verhaaltjes te vertellen voor grote groepen. Angst voor een podium was nergens te bekennen. Dat veranderde toen ik ouder werd en onzekerheid de kop op stak. 

De welbekende vragen zoals ‘wat zullen ze van mij denken, wat als ik iets doms zeg’, en ‘een ander kan het veel beter’, zorgden ervoor dat ik steeds onzekerder werd.