Je wil doorgroeien met je bedrijf, meer leads, meer klanten, meer omzet. Je weet dat spreken één van de krachtigste marketingtools om dit te bereiken. Dus heb je de ambitie gevat om (meer) te gaan spreken. Maar je twijfelt ook, omdat je niet zo goed weet of jouw verhaal/ talk/ presentatie boeiend genoeg is.

Je weet niet zo goed hoe je van jouw persoonlijke en zakelijke ervaringen, één krachtige, boeiende en inspirerende talk maakt.
 Je bent erachter dat storytelling belangrijk is maar met alleen “een verhaal” kom je er niet. Je hebt behoefte aan strategie.
Je kan wel hulp gebruiken om jezelf krachtig en authentiek op een podium te plaatsen, want de inhoud van je talk is een dingetje, maar van die knikkende knieën, die armen waar je niets mee kan en die veel te hoge adem word je helemaal gillend gek.
Je hebt veel kennis en wil veel te veel vertellen in één keer. Hierdoor raak je zelf de focus kwijt én dus ook de luisteraars die dus geen nieuwe leads worden.

En nu is het genoeg. Je wilt het anders. Het is tijd.

Ben jij klaar voor de next level?

 Je wil een betere/ professionele spreker worden want je beseft dat hoe beter jouw verhaal, hoe krachtiger het als marketingtool werkt en op den duur zelfs als verdienmodel.
 Je wil kansen pakken én creëren maar beseft dat je wel eerst een duidelijk verhaal moet hebben.
Je wil een talk die je altijd en overal kan inzetten; jouw authentieke talk’.
 Je bent klaar om naar het volgende level te gaan met je bedrijf en hoewel je het best eng vind om je podium te pakken, ben je bereid uit je comfortzone te stappen.
 Je wil authentiek en vol zelfvertrouwen jezelf presenteren aan jouw luisteraars.
 Je wil een krachtige zelfverzekerde talk neerzetten waarmee je mensen boeit en bind en dus meer leads, meer klanten, meer omzet genereert.

Dan is dit wat je wil!

‘MASTER YOUR TALK’

Design a talk that will grow your business!

Is het je ooit opgevallen dat iemand die zittend aan het woord is of in een 1 op 1 gesprek, vaak moeiteloos spreekt. Maar zodra hij of zij voor de groep gaat staan verandert alles; de houding, stem, intonatie, uitstraling en dus ook de impact van wat degene zegt. Misschien herken je dit ook bij jezelf.

Google vertelt ons dat wat mensen van ons onthouden bestaat uit 55% beeld, 38% klank en slechts 7% woorden. Of de cijfers echt kloppen weet ik niet maar dat het verschil groot is, is een feit.

Hoe kan jij nou bereiken dat die 7% woorden ook echt aankomt en indruk maakt? 

“Ik leer je zo vertrouwd te raken met het podium en je zo vrij te voelen dat spreken al zoveel meer relaxed is. Je zal ervaren dat de woorden dan veel makkelijker gaan stromen en je veel meer verbinding maakt met je publiek.”

Hoe zou het voor je zijn om

Een authentiek verhaal gereed te hebben én met alle innerlijke rust je podium te pakken.
Voorzien van de tools die bij jou passen en een dikke portie zelfvertrouwen jouw authentieke talk altijd en overal in te kunnen zetten.
Vaker je podium te (durven) pakken en je vaker te laten zien en horen?

Wat zou dit je opleveren aan nieuwe leads, meer klanten en meer omzet?
Ik kan het je vertellen. Jouw business gaat naar de next level, precies daar waar je wil zijn en wellicht nog veel verder!

Dus, ben jij de ondernemer die:

Die klaar is om jouw expertstatus te vergroten?
Jouw lezing, presentatie of talk nog scherper, sterker, boeiender wil?
Beseft dat je podium pakken echt noodzakelijk is voor de next level, hoe spannend je het ook vindt?
Beseft dat als je naar de next level wil er nu geen weg terug is en je nu echt wel uit je comfortzone moet stappen?
Klaar is voor meer leads, meer klanten, meer omzet?

Dan is dit dé training die jij wil volgen!

‘MASTER YOUR TALK’

Design a talk that will grow your business.

Samen creëren we jouw unieke verhaal in een presentatie die jou en je bedrijf. Zodat je altijd en op ieder podium met het juiste krachtige verhaal komt dat precies JOU is. Tijdens de training geef ik je de tools om jouw podiumvaardigheden te verbeteren. Tijdens de live dagen gaat het om het doen. Door vaker op het podium te staan heb je het meeste effect en leer het snelst nieuwe vaardigheden aan en oude valkuilen af.

Alle Talks worden opgenomen en afzonderlijk (onbewerkt) naar iedere deelnemer toegestuurd.

Traject

Het traject bestaat uit:
3 1-op-1 sessies van 2 uur waarin wij samen gaan werken aan jouw verhaal. Een mooie mix van jouw persoonlijke ervaringen in relatie tot jouw onderneming.   
3 live groepsdagen. Tijdens deze dagen werken wij aan jouw podiumpresentatie en gaan wij op zoek naar jouw authentieke spreekstijl, dat wat echt bij jou past.
De groepsdagen zijn van 9.30 – 16.00 uur.
De locatie is Gooimeer 1 in Naarden.

Investering

De investering bedraagt € 949 exclusief btw inclusief een overheerlijke lunch en versnaperingen tijdens de live dagen. Het is mogelijk dit bedrag te voldoen in drie termijnen van € 340.

Resultaat

Aan het eind van het traject heb je:
Jouw unieke, authentieke verhaal, of te wel jouw Signature Talk die je altijd en overal kunt inzetten zodat je altijd voorbereid bent en veel vaker jouw podium zal pakken.
Gerichte tools die jouw helpen de beste spreker te zijn die jij kunt zijn zodat je altijd en overal met innerlijke rust en vertrouwen je verhaal doet en verbinding maakt met jouw publiek.
Nieuwe inzichten over jouw manier van spreken en hoe dat krachtiger kan. Die heb je ook echt ervaren tijdens de livedagen.

Als jij

  • klaar bent voor de stap naar de next level in jouw business,
  • toe bent aan meer en betere leads,
  • een krachtig, verhaal vanuit zelfvertrouwen wil delen
  • je podium wil pakken vanuit jouw authentieke zelf,

dan werk ik graag samen met je aan een verhaal, talk of presentatie die je daar brengt.

Meld je vandaag nog aan. It’s time to Master Your Talk!

Het wordt een waanzinnige ervaring, dat beloof ik je!